Bort med det gammla in med de nya =)

Ja som sagt bort med det gammla in med det nya, Känns de som..
Inga av de gammla kompisarna hör av sig längre inte på ett helt år de är väl en som man har titt som tätt kontagt med, Men ändå. Ibland stannar jag upp o tänker Vad har jag gjort för fel?? Jag som är en så snäll och omtänksam person..Vad var det som inte räckte till ? var det jag ? var det du? aldrig kommer jag få svar häller..
Ibland undrar jag om det beror på att Jag fick ett underbart litet barn för de var i samma veva som jag blev gravid som de vänner man hade slutate höra av sig, kanske var det bara ett sammanträffande eller så var det inga vänner. Vist kan man ha sina perioder där man ses mindre men man hörs ju ändå av och pratar, Men icke..
Så nu har jag bestämt mej LÄMNA DET GAMMLA BAKOM MEJ OCH GE PLATS TILL DE NYA..

Mina nya älskade vänner GUD vad jag är gla att jag har er !!!
Utan er skulle jag någ känna mej så fruktans värt ensam fast ja har min underbara familj, utan er skulle mina dagar inte vara som dom är idag, Tack för att ni finns <3

Min fantastiska, undarbara,värdsfinna bebis är snart 4 månader <3
29/1 2011 blir de dop, ska bli riktigt kul att samla alla släkt o vänner. Men vad de händer mycket på 4 mån snart är han inte en liten bebis längre  =/ men må den tiden inte försvinna allt för fort..

Här kommer en liten bild på guldklimpen =)

här är hela faniljen


RSS 2.0